Loading.....

ruimte om te creëren

Huh, wat?

Een film maken is leuk, maar waar begin je? Wij helpen diverse groepen op het juiste spoor om binnen korte tijd een film te maken.

Voor wie?

Nou bijvoorbeeld kinderfeestjes, schooltoneel of bedrijfsuitjes. Geen gelegenheid is te druk of te duf om een awesome film te maken.

Maar waarom?

Het is super leuk om samen iets te maken waar je later nog eens op terug kan blikken met uiteraard een kans op je grote doorbraak.

Stap aan boord van De Droomlocomotief

Iedereen kijkt wel eens een film. Maar een film maken; dat doen er minder.

Dat verandert met de komst van de Droomlocomotief: wij helpen diverse groepen om binnen korte tijd een film te maken. Bij films van de Droomlocomotief doet iedereen mee; als acteur, lichtman, scriptschrijver of levend special effect; niemand levert geen bijdrage.

Per groep maken wij een op maat gemaakt plan om binnen een dag een film te kunnen opnemen en afwerken. Aan het eind van de dag heb je niet alleen ontzettend veel lol gehad met het neerschieten van je baas, verkleed als dino de kantine te verwoesten of er achter te komen dat je vrouw eigenlijk een dubbelspion is, maar ook staat er dan een film klaar die je met de hele crew vol trots en schaamte kan gaan kijken.

passagiers aan het woord

Maak kennis met de Machinisten van de droomlocomotief

Rinus Bot

Zelfstandig filmmaker en Editor

Zara Dwinger

Regisseuse

Eva van Dée

Dramaturg & producent


Félicia Dotsé

Danser & Creatie Coach

Thomas Steigenga

Creatie Coach


Klaar om te vertrekken?